Equibalans® on kotimainen täydennysrehusarja hevosille. Vahvat vitamiiniliuokset, kivennäisjauheet ja ruoansulatusta edistävät valmisteet on suunniteltu erityisesti aktiivisten ja kilpakäytössä olevien hevosten ravitsemuksen tueksi.

Kotimainen valmistus takaa laadun

Equibalans®-tuotteet valmistetaan Hämeenlinnassa, Vitabalansin lääketehtaassa, jossa tuotteiden laadun takaavat oma tuotekehitys, elintarvikelaatuiset raaka-aineet ja laadunvalvonta. Vitabalans valmistaa, myy ja markkinoi ihmisille tarkoitettujen tuotteiden lisäksi täydennysrehuja ja hoitotuotteita koirille, kissoille ja hevosille. Yritykselle on myönnetty Avainlippu-tunnus, joka kertoo kotimaisesta työstä. Käyttäessäsi eläintuotteitamme tuet suomalaista eläinalan osaamista ja ammattitaitoa.

Seuraamme tiiviisti eläinten ravitsemuksen tutkimusta ja teemme yhteistyötä alan vaikuttajien kanssa. Eläintuotteemme kuuluvat eläinlääkäreiden, apteekkien, tavaratalojen sekä erikoisliikkeiden valikoimiin.

Tutustu Vitabalansin koirille suunnattuun Probalans®-sarjaan: probalans.fi   ja koko lemmikki- ja hevostuotevalikoimaan: vitabalans.com