Tuotteet

Näytetään kaikki 9 tulosta

 • ADE-liuos

  Pitkät tallijaksot ja talvikauden pimeys alentavat hevosen D-vitamiinin tuotantoa ja tällöin D-vitamiinilisä on erityisen tarpeellinen. Etenkin paljon sisällä olevat ja loimessa ulkoilevat hevoset tarvitsevat ADE-vitamiinilisää, jopa ympäri vuoden.

 • B-liuos

  Vahva B-vitamiiniliuos erityisesti valmennettaville hevosille. Hevosen B-vitamiinin tarve lisääntyy kasvun ja tiineyden aikana sekä kovan fyysisen rasituksen yhteydessä. B-vitamiini vaikuttaa aivojen kehittymiseen, hedelmällisyyteen, kasvuun ja luuston kehittymiseen sekä ravintoaineiden imeytymiseen. B-vitamiinien puute saattaa aiheuttaa mm. hermostuneisuutta, iho-, kavio- ja karvaongelmia sekä lihaskramppeja.

 • BE-liuos

  Vahva BE-vitamiiniliuos harrastus- ja jalostushevosille. Kahdeksan eri B-ryhmän vitamiinia huolehtii karvan, ihon ja kavioiden kunnosta, elimistön energiantuotannosta, lihaskunnosta ja hermoston toiminnasta. B-vitamiinit myös tukevat hevosen stressinsietokykyä.

 • E-liuos

  Vahva E-vitamiiniliuos aktiivisille harrastus- ja kilpahevosille sekä jalostushevosille. E-vitamiini tarve lisääntyy erityisesti raskaassa fyysisessä rasituksessa. E-vitamiini ja seleeni ovat välttämättömiä solukalvojen normaalille toiminnalle. E-vitamiini vähentää rasituksen aiheuttamaa hapettumista ja parantaa siten suorituskykyä sekä nopeuttaa palautumista. Sitä käytetään erityisesti lihasvitamiinina valmennettaville ja kilpaileville hevosille. Seleeni tehostaa E-vitamiinin vaikutusta. E-vitamiini ja seleeni suojaavat myös stressin vaikutuksilta ja voimistavat vastustuskykyä.

 • Ferrobalans

  Equibalans Ferrobalans on erittäin maittava rautavalmiste hevosen riittävän raudansaannin ylläpitämiseen. Sen sisältämät kupari, koboltti sekä B-vitamiinit parantavat tehokkaasti raudan hyväksikäyttöä. Equibalans Ferrobalansin avulla turvataan riittävä raudan saanti kilpailukaudella tai kun rauta-arvot ovat alentuneet. Voidaan antaa myös eläinlääkärin suositellessa raudan lisäannostusta.

 • Glucosaminbalans

  Vahva glukosamiini-MSM-jauhe liikkuvuuden turvaamiseen ja lihasten ja nivelten normaalin toiminnan ylläpitämiseen. 

 • Magnebalans

  Helppokäyttöinen magnesiumjauhe lisääntyneeseen lihasrasitukseen. Magnesium on välttämätön lihaksiston, luuston ja hermoston toiminnalle. Rasituksessa oleva hevonen menettää magnesiumia hien mukana ja lisääntynyt lihasrasitus voi näin ollen aiheuttaa magnesiumin puutetta.

 • MSM-balans

  Lihasten ja nivelten normaalin toiminnan ylläpitämiseen. MSM sisältää orgaanista rikkiä, joka toimii rustojen ja nivelten rakenneproteiineissa. Se vahvistaa ravintoaineiden imeytymistä ja niiden vaikutusta. MSM on hyvä tuki nivel- ja lihasvammojen hoitoon sekä lihasjäykkyyteen. Sen sanotaan myös ehkäisevän tulehdustiloja ja niistä aiheutuvaa kipua. Riittoisa MSM-jauhe on helppo annostella rehun joukkoon.

 • Probiotbalans

  Probioottinen hiivakuituvalmiste suoliston bakteerien tasapainottamiseen ruokinnan muutosten yhteydessä. Sisä- tai ulkoruokintakauden alku, rehun vaihtuminen ja talliympäristön muutokset saattavat saada herkän hevosen reagoimaan vatsallaan. Saccharomyces cerevisiae -hiivan vaikutusta hevosen ruoansulatukseen on tutkittu paljon ja sen on todettu edistävän hevosen ruoansulatuksen hyvinvointia. Hiiva osallistuu mm. kuidun hajotukseen ja mikä tukee magnesiumin ja fosforin hyödynnettävyyttä.